Villa za odmor

3 etaže, 9 sobe (od toga 6 spavaćih soba), 220 m2, 12 osoba, klimatizacija.

1. kat

Dnevni boravak s prostorom za sjedenje, TV, radio, DVD, CD, pristup na balkon (12 metara kvadratnih, vrtni namještaj, suncobran) i pogled na more. 2 spavaće sobe svaka s 1 bračnim krevetom. Kuhinja s blagovaonom, štednjak na struju (keramička ploča, 4 ploče za kuhanje), pećnica, perilica suđa, hladnjak (zamrzivač), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster i kuhalo za vodu. Kupaonica s tušem, 1 umivaonik i WC.

2. kat

Dnevni boravak s prostorom za sjedenje, kutom za objedovanje, tv, radio, DVD, CD, izlazom na terasu (32 m2, vrtni namještaj, suncobran) i pogled na more. Spavaća soba s 1 bračnim krevetom i izlazom na balkon (10 metara kvadratnih, vrtni namještaj, suncobran). Spavaća soba s 1 bračnim krevetom. Kutak za kuhanje u dnevnoj sobi s električnim štednjakom (keramička ploča, 4 ploče za kuhanje), pećnica, perilica suđa, hladnjak (škrinja), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster i bokal električnog voda. kupaonica s tušem, 1 umivaonik, WC, prozor i perilica rublja.

3. kat

Dnevni boravak s prostorom za sjedenje, kutom za objedovanje, tv, radio, DVD, CD, sef, pristup na balkon (9 m², vrtni namještaj, suncobran) i pogled na more. 2 spavaće sobe svaka s 1 bračnim krevetom i sefom. Kutak za kuhanje u dnevnoj sobi s električnim štednjakom (keramička ploča, 4 ploče za kuhanje), pećnica, hladnjak (škrinja), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster i kuhalo za vodu. Kupaonica s tušem, 1 umivaonik, WC, prozor i perilicom rublja.

Ostali sadržaji

Pristup internetu (Wi-Fi), pegla, perilica za rublje, dječji krevet i stolica. Televizija dostupan preko satelita.

Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.